Ons verhaal gedreven door passie voor hout !

Ik, Alan Vandecaveye, heb al 30 jaar ervaring als schrijnwerker. In 1998 startte ik een interieur bedrijf op samen met mijn echtgenote. Ons bedrijf is nu ca. 20 jaar actief in interieur inrichtingen. Wij zijn gespecialiseerd in woonkamer-, badkamer-, keuken- en kantoorinrichting.

Naast eigen projecten hebben wij ook projecten in samenwerking met verschillende architecten en binnenhuisarchitecten uit de streek.

Nadat het ontwerp werd getekend, aangepast en goedgekeurd is kunnen wij van start met de voorbereidingen in ons atelier om nadien te kunnen plaatsen in een zo kort mogelijke tijd. Met een team van 6 flexibele medewerkers renoveren wij interieurs van A tot Z: plafonds - parket/laminaat - wanden - deuren - badkamers - keukens en meubelen op maat... Het hoeft niet altijd een volledig interieur te zijn. Het vernieuwen van een tv kast, een wandkast, een binnendeur, een schouwmantel, inrichten van een slaapkamer,.. kan al een woning opfleuren. Indien gewenst door de klanten kan het meubilair gemaakt worden in ons atelier zonder levering en plaatsing: zelf afhalen en plaatsen is dus ook mogelijk.

Alan & co
VDC INTERIEUR Geluwe

VDC Interieur
Een goede service vinden wij
zeer belangrijk waardoor u
een goede samenwerking en
een stipte tijdsbeheer van
ons kan verwachten.
Totaalinrichting
VDC Interieur
Het maatwerk start hier
in ons goed onderhouden &
modern machinepark.
Afbeelding vervoersmiddelen
Groepsafbeelding
VDC Interieur
VDC Interieur
Het maatwerk start hier
in ons goed onderhouden &
modern machinepark.
VDC Interieur
Machinepark