Ons verhaal gedreven door passie voor hout !

Ik, Alan Vandecaveye, reeds 35 jaar ervaring als vakkundige schrijnwerker. Na een leervolle carrière bij een schrijnwerkerij startte ik in 1998 een interieur bedrijf op samen met mijn echtgenote. Ons bedrijf is nu ca. 25 jaar actief in deze prachtige sector. Wij zijn gespecialiseerd in woonkamer-, badkamer-, keuken- en kantoorinrichting.

Naast eigen projecten hebben wij ook projecten in samenwerking met verschillende architecten en binnenhuisarchitecten uit de streek.

Na het uittekenen, het aanpassen en het ontvangen van een goedkeuring van het ontwerp kunnen wij van aan de slag. Startend met de voorbereidingen in ons atelier dit met de gedachten om de wensen van de klant zo spoedig mogelijk na te komen. Aansluitend tijdens de plaatsing van ons meubilair op de eindbestemming bij de klant. Met een team van 5 flexibele medewerkers, renoveren wij interieurs van A tot Z: plafonds - parket/laminaat - wanden - deuren - badkamers - keukens en meubelen op maat... Het hoeft niet altijd een volledig interieur te zijn. Het vernieuwen van een tv kast, een wandkast, een binnendeur, een schouwmantel, inrichten van een slaapkamer,.. kan al een woning opfleuren. Indien gewenst door de klanten kan het meubilair gemaakt worden in ons atelier zonder levering en plaatsing: zelf afhalen en plaatsen is dus ook mogelijk.

Alan & co
VDC INTERIEUR Geluwe

VDC Interieur
Een goede service vinden wij
zeer belangrijk waardoor u
een goede samenwerking en
een stipte tijdsbeheer van
ons kan verwachten.
Totaalinrichting
VDC Interieur
Het maatwerk start hier
in ons goed onderhouden &
modern machinepark.
Afbeelding vervoersmiddelen
Groepsafbeelding
VDC Interieur
VDC Interieur
Het maatwerk start hier
in ons goed onderhouden &
modern machinepark.
VDC Interieur
Machinepark