VDC Interieur bvba

Menenstraat 110
8940 Geluwe (Wervik)
België
Tel. +32 56 50 51 37
E-mail: info@vdc-interieur.be

Bedrijfsprofiel

VDC Interieurinrichting

Wij zijn op zoek!
Wij zoeken één gemotiveerde medewerker om ons team te versterken. Heb je intresse in het vergaren en plaatsen van maatmeubilair onderdelen (badkamer, keuken, maatwerk, interieurrenovatie…). Laat het ons dan gerust weten.

Maak een afspraak voor een sollicitatiegesprek via mail of bel naar 056 50 51 37


Vandecaveye Alan heeft ondertussen al 30 jaar ervaring als schrijnwerker en startte een interieur bedrijf op samen met zijn echtgenote in 1998. Ons bedrijf is nu ongeveer 20  jaar actief in interieurinrichtingen.

Met een team van 5 flexibele medewerkers renoveren wij interieurs van A tot Z :
plafonds - parket/laminaat - wanden - deuren - badkamers - keukens en meubelen op maat………..

Het ontwerp wordt eerst getekend, aangepast en goedgekeurd. Daarna kunnen de voorbereidingen starten in ons atelier om nadien te kunnen plaatsen in een zo kort mogelijke tijd.

Het hoeft natuurlijk niet altijd een volledig interieur te zijn. Het vernieuwen van een tv kast, een wandkast, een binnendeur, een schouwmantel, inrichten van een slaapkamer,.. kunnen een woning opfleuren.

Indien gewenst door de klanten kan het meubilair gemaakt worden in ons atelier zonder levering en plaatsing :
zelf afhalen en plaatsen is dus ook mogelijk.
Wij zijn ook gespecialiseerd in Kantoorinrichting. Naast eigen projecten hebben wij ook projecten in samenwerking met 9 verschillende binnenhuisarchitecten uit de streek.


Onze specialiteiten: interieurinrichting: Inrichting woonkamer, badkamer inrichting, inrichting keukens en kantoor inrichting.VDC Interieur heeft ook 2 rijwoningen gerenoveerd : Duivenstraat 58 te Wervik (EPC 161 kwh/m2 ) en Molenstraat 79 te Wervik( EPC 69 kwh/m2). De gezinswoningen zijn te huur. Indien interesse stuur ons een email.


VDC Interieur Geluwe (Wervik)

Artikel  - Verwerkingpersoonsgegevens GDPR

VDC INTERIEUR BVBA verzamelt en verwerkt de identiteits- en contactgegevens die hij ontvangt van de opdrachtgever en die betrekking hebben op de opdrachtgever zelf, zijn personeel, medewerkers, aangestelden en andere nuttige contactpersonen. De doeleinden voor deze verwerking zijn de uitvoering van deze overeenkomst, het klantenbeheer, boekhouding en directe marketing activiteiten zoals het toesturen van promotionele of commerciële informatie. De rechtsgronden zijn de uitvoering van de overeenkomst, het vervullen van wettelijke en reglementaire verplichtingen ( zoals bv de 3obis-aangifte van werken) en/of het gerechtvaardigd belang van de aannemer. Voor direct marketingdoeleinden per e-mail ( zoals een nieuwsbrief of uitnodigingen voor events ), geeft de opdrachtgever daarnaast uitdrukkelijk en vrije toestemming aan de aannenmer om zijn persoonsgegevens te gebruiken.

De verwerkingsverantwoordelijke is VDC INTERIEUR BVBA met maatschappelijke zetel te Geluwe en met ondernemingsnummer BE0895764910.

De voormelde persoonsgegevens zullen verwerkt worden in overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en zullen enkel worden doorgegeven aan verwerkers, ontvangers en/of derden voor zover dit noodzakelijk is in het kader van de voormelde doeleinden voor de verwerking. De opdrachtgever draagt de verantwoordelijkheid voor de juistheid en het up-to-date houden van de persoonsgegevens die hij aan de aannemer bezorgt en verbindt er zicht toe de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming strikt na te leven ten aanzien van de personen van wie hij de persoonsgegevens aan de aannemer heeft overgemaakt, evenals met betrekking tot alle mogelijke persoonsgegevens die hij van de aannemer en zijn personeel, medewerkers, en aangestelden zou ontvangen.

De opdrachtgever bevestigt dat hij afdoende werd geïnformeerd over de verwerking van zijn persoonsgegevens en over zijn rechten op inzage, verbetering, wissing en bezwaar. Voor verdere toelichting verwijst de aannemer uitdrukkelijk naar de Data Protection Notice, zoals toegevoegd als bijlage van deze overeenkomst of copie op te vragen bij de aannemer. De opdrachtgever bevestigt kennis te hebben genomen van deze Data Protection Notice en de inhoud ervan te aanvaarden.